Niet alle bedrijven hebben de juiste kennis in huis om complexe opdrachten tot een goed einde te brengen. Onze consultancy diensten helpen om deze opdrachten kostenefficiënt te doen slagen..

IT consultancy is de core business van ons bedrijf. Dankzij de ervaring opgedaan over meer dan 16 jaar zijn wij in staat hulp te bieden aan bedrijven voor een brede waaier aan projecten. Hiervoor gaan we steeds voor de beste kwaliteit en op maat van de klant. Ontdek hier een selectie van onze diensten.

Outsourcing

Wij zijn beschikbaar voor uw outsourcing projecten op zowel korte als lange termijn. Dankzij onze brede kennis van IT security producten en oplossingen zijn we snel in te zetten op zowel kleine als complexe omgevingen. Exotische producten zijn geen probleem, maar een uitdaging voor ons.

Naast pure IT consultancy kunnen wij u helpen met de regelgeving rond de AVG/GDPR. Onze gecertifieerde data protection officer helpt u graag verder met al uw vragen en uitdagingen.

Network review & audit

Een tweede pijler van ons bedrijf is het uitvoeren van externe audits en controles op netwerken. Hier kijken we na of:

  • Alle componenten correct geconfigureerd zijn.
  • Er aandachtspunten zijn binnen het netwerk.
  • Optimalisatie mogelijk is.
  • Alles veilig opgezet is.

Als onafhankelijke externe partij zijn we in staat om neutraal advies te geven. Een bijkomend voordeel is dat sommige problemen of optimalisaties niet gezien worden door de personen die alles opgezet hebben, omdat ze dagdagelijks met het beheer bezig zijn en volgens een vaste routine werken.

IT consultancy